Laatste nieuws

 • InfraTech 2019 Stand 2.203

  Future proof. Klaar voor de toekomst. Dat geldt niet alleen voor de Nederlandse infrastructuur – volgens het World Economic Forum in de top 3 van de wereld – maar voor de hele branche.

  InfraTech 2019 is hét kennisplatform waar de opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort.

  T&F is op deze beurs aanwezig, stand 2.203. Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze stand.

 • TUPOLEUM® OM DAMHERTEN UIT ZANDVOORT TE WEREN

  IN HET NIEUWS (ANIMALS TODAY 15-08-2018) > TUPOLEUM®:

  De geur van leeuwenpoep verspreid via geurpalen zou kunnen voorkomen dat damherten vanuit de Amsterdamse waterleidingduinen (AWD) het centrum van Zandvoort inwandelen. Omdat alle prooidieren een ingebakken angst hebben voor de indringende geur van roofdieren als leeuwen, is de kustplaats van plan om te experimenteren of het werkt.

  Klik hier voor het artikel inclusief video.

 • Tupoleum® geurpalen tegen konijnen op begraafplaats

  IN HET NIEUWS (NOS 10-07-2018) > TUPOLEUM®:

  Roofvogels, fretten en nu stinkpalen tegen konijnen op begraafplaats.

  De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht is de overlast door konijnen op begraafplaats Achterambacht beu. Daarom zet zij stinkpalen in met een geur die de dieren angst aanjaagt. Doordat de konijnen holen en gangen graven, ondermijnen zij graven. Bovendien vreten ze aan de verse bloemstukken die bij de stenen zijn neergelegd.

 • Handleiding geotextielen

  Lange termijn filtratie- en scheidingsprestaties van geweven en niet-geweven geotextiel.

  Geotextielen worden vaak gebruikt om het basismateriaal te versterken of om een goede scheiding van de ondergrond en de basislaag te waarborgen en het oppompen van fijne gronddeeltjes te voorkomen. Deze technische nota beschrijft de verandering van de filtratie- en scheidingsprestaties van verschillende soorten geotextielen op de lange termijn.

 • Tupoleum® geurpalen moeten dieren van HSL-Zuid houden

  Reeën niet wild van asbaklucht: geurpalen moeten dieren van HSL-Zuid houden

  BN DeStem 11-05-2018: “Reeën en konijnen zijn als de dood voor brandlucht. ProRail wil het wild bij het spoor weghouden met geurpalen. Er komen zeventig van die zuiltjes langs de HSL-Zuid.” Lees meer…

 • EFEB Congres

  EFEB congres in Essen (D) weer goed bezocht, waar de laatste ontwikkelingen op het gebied van erosiecontrole d.m.v. natuurlijke en synthetische materialen zijn uitgelicht.

 • Innovatief nieuw product!

  ORANJE GEO SIGNALERINGSNET (voor signalering in de grond)

  • gewicht: 20 gr/m²
  • maasopening: 19 x 19 mm
  • rolafmeting: 1.000 m lang x 4,15 m breed