Laatste nieuws

 • EFEB Congres

  EFEB congres in Essen (D) weer goed bezocht, waar de laatste ontwikkelingen op het gebied van erosiecontrole d.m.v. natuurlijke en synthetische materialen zijn uitgelicht.

 • Innovatief nieuw product!

  ORANJE GEO SIGNALERINGSNET (voor signalering in de grond)

  • gewicht: 20 gr/m²
  • maasopening: 19 x 19 mm
  • rolafmeting: 1.000 m lang x 4,15 m breed
 • T&F 25-jarig jubileum (2017)

  Ton van Rooij en Frans van de Put startten het bedrijf samen in 1992. De Ampersand (&) verbindt de T en de F zoals dit symbool staat voor 25 jaar samenwerking met U. T&F werd een begrip in geotextielen en kunststoffen, met technische kennis en menselijke interesse in al hun relaties. Mede door de inzet van onze collega’s hebben we deze mijlpaal samen met U bereikt.

  De Ampersand (&) verbindt de T en de F zoals dit symbool staat voor 25 jaar samenwerking met U.

  T&F werd een begrip in geotextielen en kunststoffen, met technische kennis en menselijke interesse in al hun relaties.

  Mede door de inzet van onze collega’s hebben we deze mijlpaal samen met U bereikt.

 • Persbericht T&F Tupoleum®

  Diervriendelijk dieren weren.

  Een nieuwe geurstof zorgt ervoor dat dieren op een zeer diervriendelijke wijze verdreven worden naar plaatsen waar ze geen gevaar lopen of schade aan kunnen richten:
  TUPOLEUM®.

  Natuur- en terreinbeheerders maar ook spoorexploitanten zoeken al jaren naar methoden om dieren te weren van plaatsen waar ze of gevaar lopen of schade aan de omgeving aanbrengen. Graaf- en vraatschade zijn hierbij de bekendste vormen van overlast, een aanrijding met dodelijke afloop spreekt het meest tot de verbeelding bij gevaar. T&F heeft sinds 2011 producten getest om met geurstoffen die duiden op roofdieren de ongewenste dieren van bepaalde plaatsen te weren. Door gewenning brachten deze geuren nooit het gewenste effect.

  Lees meer…….