Laatste nieuws

 • Overlijdensbericht

  Beste relatie,

  Met intens verdriet moeten we u mededelen dat 19 mei jl. Josien van Rooij, voormalig (mede)eigenaar van T&F B.V., op 73-jarige leeftijd is overleden.

  Toen we gezamenlijk op 30 december 2019 vol enthousiasme de handtekening zetten onder de overname van T&F, konden we niet vermoeden dat we nog geen 5 maanden later op deze manier afscheid van haar zouden moeten nemen. We hebben Josien leren kennen als een warme enthousiaste vrouw en we denken met veel respect terug aan haar als persoon en haar betrokkenheid bij het bedrijf.

  Josien is na het overlijden van haar man Ton van Rooij actief betrokken gebleven bij de ontwikkelingen van T&F, dat in de dagelijkse leiding gerund werd door haar compagnon dhr. Frans van de Put.

  Namens het hele team wensen we de familie en Frans van de Put veel sterkte toe met het dragen van dit grote verlies.

  Ron van Gestel en Esther IJzer

 • GEFELICITEERD

  Namens het hele team van T&F willen we Ron van Gestel van harte feliciteren met de benoeming tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

  Ron van harte gefeliciteerd, wat een enorme eer!🏅🎉

 • T&F Coronamaatregelen

  Zeer gewaardeerde relatie van T&F,

  In navolging van het advies vanuit de overheid en de oproep van onze minister president Mark Rutte hebben we ook bij T&F extra preventieve maatregelen genomen uit zorg voor en om de veiligheid van onze klanten, bezoekers en medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen. Naast alle hygiëne voorzorgsmaatregelen die we betrachten en voorwaarden die we stellen aan onze medewerkers en bezoekers, zorgen we ervoor dat we er als team zo goed mogelijk voor onze klanten kunnen zijn.

  Dit betekent weliswaar dat de maatregelen mogelijk gevolgen hebben voor de uitvoering van onze directe of indirecte dienstverlening, maar dat we er ook voor kiezen om juist in deze tijd extra voorraad in huis te hebben en mee te denken daar waar we kunnen.

  Deze battle doen we immers samen!


  BESCHIKBAARHEID PRODUCTEN

  • Onze binnendienst en logistiek is volledig operationeel
  • We hebben voldoende (extra) voorraad en hebben een directe lijn met onze producenten
  • Leveringen (ook last-minute) zijn gewoon mogelijk

  Laat het ons weten waar we nog meer van toegevoegde waarde kunnen zijn en eventuele aangepaste service kunnen bieden.

  BEREIKBAARHEID

  Uiteraard nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en gaan we zoveel mogelijk over op telewerken. Het kantoor is, volgens de richtlijnen van het RIVM, beperkter toegankelijk voor externe bezoekers behoudens afhalers en bezorgers van onze goederen.

  Daarom vragen wij u uw bestellingen, vragen om informatie, prijsaanvragen te mailen naar t-f@t-f.nl

  Uw vertrouwde contactpersonen kunt u ook nog steeds bereiken.

  Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen voor overleg dan wel voor advies via ons telefoonnummer 0162-455515.

  We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en dat u en uw naaste omgeving in goede gezondheid mogen blijven.

  Met gepaste groet namens T&F,

  Esther IJzer, en Ron van Gestel

 • Ontwikkeling T&F

  Met gepaste trots melden we u dat Ron van Gestel en Esther IJzer met ingang van 1 januari 2020 de nieuwe eigenaren van T&F zijn. Deze twee energieke ondernemers hebben de ambitie om T&F de komende jaren gezond te laten groeien en verder te ontwikkelen. Frans van de Put blijft als adviseur nog steeds nauw betrokken, maar heeft nu ook de ruimte en tijd om zich meer met zijn hobby’s en gezin bezig te houden.

  “Wij kijken ernaar uit om de potentie van T&F in de komende jaren nog verder te benutten en een gezonde groei te realiseren met de innovatieve, kwalitatieve producten en bijbehorende service! Daarnaast verheugen we ons op samenwerken in een bedrijf met een persoonlijke, informele cultuur,” aldus Ron en Esther. 

 • T&F Protec500 (Sloop dak AZ-stadion)

  T&F levert PROTEC500 voor onder de rijplaten, gelegd tijdens de sloop van het dak, ter bescherming van het voetbalveld.

  PROTEC500 = vernaald niet-geweven geotextiel

 • Handleiding geotextielen

  Lange termijn filtratie- en scheidingsprestaties van geweven en niet-geweven geotextiel.

  Geotextielen worden vaak gebruikt om het basismateriaal te versterken of om een goede scheiding van de ondergrond en de basislaag te waarborgen en het oppompen van fijne gronddeeltjes te voorkomen. Deze technische nota beschrijft de verandering van de filtratie- en scheidingsprestaties van verschillende soorten geotextielen op de lange termijn.

 • EFEB Congres

  EFEB congres in Essen (D) weer goed bezocht, waar de laatste ontwikkelingen op het gebied van erosiecontrole d.m.v. natuurlijke en synthetische materialen zijn uitgelicht.

 • Innovatief nieuw product!

  ORANJE GEO SIGNALERINGSNET (voor signalering in de grond)

  • gewicht: 20 gr/m²
  • maasopening: 19 x 19 mm
  • rolafmeting: 1.000 m lang x 4,15 m breed