Over T&F

Voordeel voor de klant staat bij T&F altijd centraal.

T&F B.V. is importeur van diverse producten voor de GWW en GROEN sector. BontexGeo® Geotextielen, Enkadrain en Enkagrids zijn hiervan enkele voorbeelden. Ook qua groenvoorziening heeft T&F enkele innovatieve producten in haar assortiment. Zoals bijvoorbeeld: Golpla® gras- en grintplaten, I.G.G. kokosmatten en kokosrollen met en zonder voorgekweekte waterplanten.

Innovatieve producten vinden waar afnemers in binnen- en buitenland hun voordeel mee kunnen doen, is de drijfveer van T&F.

De geotextielen die T&F van Low & Bonar® betrekt vinden hun toepassing onder wegen, spoorlijnen en waterbouw werken.

De Enka drainagematten en Enkagrids welke in de jaren 70 op de markt werden gebracht zijn steeds verder ontwikkeld en vinden hun toepassingen o.a. in steile wanden, parken en kelderdekken.

Natuurlijke materialen

Voor taluds, rotondes, vijvers en Vinex locaties waar geen of nauwelijks begroeiing met gras, bloemen of waterplanten aanwezig is, heeft T&F in haar assortiment een aantal producten van het merk I.G.G.. Met de milieuvriendelijke I.G.G. kokosmatten bijvoorbeeld kan in een mum van tijd een groene omgeving gecreëerd worden. Niet alleen op het land, maar ook in het water biedt I.G.G. een dergelijke oplossing. De waterlogs, ook wel kokosrollen, van I.G.G. worden net onder de waterlijn aangebracht om het uitspoelen van taluds bij waterpartijen te voorkomen.

Gras, grint- en paddockplaten (kunststof)

Tussen de bebouwing in Nederland wordt vaak gras toegepast als groenvoorziening. Waar vaak niet aan gedacht wordt, is dat in het geval van calamiteiten of onderhoud rijdbaar materieel ingezet moet worden, dat vervolgens het gras stuk rijdt. Golpla® grasbeschermingsplaten van HDPE/PP vormen hier een passende oplossing. Ook voor waterdoorlatende parkeerplaatsen kan het product toegepast worden. De groene kunststofplaten groeien volledig dicht. Het bijzondere aan dit systeem is dat de grasplaten onderling aan elkaar geklikt kunnen worden met een gepatenteerd snelkoppelsysteem.

Tupoleum®

TUPOLEUM® IS ONTWIKKELD OM SCHADE DOOR WILDPOPULATIE TE VOORKOMEN.

Het nieuwe door T&F ontwikkelde verdwijnmiddel bestaat uit etherische oliën. Het hoge aandeel van olie-achtige substanties veroorzaakt een langdurige verdamping van de werkzame geurstoffen en diverse toepassingsmogelijkheden per diersoort.

Deze buitengewoon onaangename en doordringende ruikende dispersie is voor zowel mensen als dieren niet giftig, volledig onschadelijk voor de gezondheid en niet gevaarlijk voor de bodem en het grondwater.

Nieuws over onze producten?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Contactgegevens

Contact

T&F BV Handelsonderneming
Provincialeweg 111
4909 AG Oosteind
Nederland

KvK: 20065325
BTW: NL8005.13.320.B.01

T. 0162 455 515
F. 0162 437 371
E. t-f@t-f.nl

Openingstijden

Maandag: 08.15 – 17.00 uur
Dinsdag: 08.15 – 17.00 uur
Woensdag: 08.15 – 17.00 uur
Donderdag: 08.15 – 17.00 uur
Vrijdag: 08.15 – 16.30 uur

InfraTech 2019 in Rotterdam Ahoy

INFRATECH 2019

Ook T&F was samen met Low & Bonar weer aanwezig op de Infratech 2019.

01-05-2017: 25-JARIG JUBILEUM T&F

Ton van Rooij en Frans van de Put startten het bedrijf samen in 1992.

De Ampersand (&) verbindt de T en de F zoals dit symbool staat voor 25 jaar samenwerking met U.

T&F werd een begrip in geotextielen en kunststoffen, met technische kennis en menselijke interesse in al hun relaties.

Mede door de inzet van onze collega’s hebben we deze mijlpaal samen met U bereikt.